Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ελλάς Ελλήνων Οδηγών Ταξί από την Χρυσή Αυγή


 
Αν υπάρχει Αθηναίος που να χρησιμοποιεί συχνά ταξί και τον τελευταίο καιρό να μην έχει πέσει θύμα προπαγάνδας υπέρ της Χρυσής Αυγής από τον οδηγό θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός.

Παραδοσιακά ο χώρος των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί επρόσκειτο στην Δεξιά, αλλά τον τελευταίο καιρό με τα αλλεπάλληλα μνημόνια και το άνοιγμα του επαγγέλματος έχει κάνει άλματα προς την άκρα δεξιά και κυρίως προς την Χρυσή Αυγή.

Ανταποκρινόμενη στις τάσεις αυτές η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει τη δημιουργία ενός «νέου εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου για τους οδηγούς ταξί» - αν αυτό δεν είναι σχήμα οξύμωρο, διότι πως μπορεί να είναι «εθνικό» το συνδικαλιστικό όργανο μιας επαγγελματικής ομάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος «ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο». Η ιδρυτική συνδιάσκεψη του σωματείου θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του κόμματος.

Μέσα στις πρώτες πρωτοβουλίες που εξαγγέλλει το «εθνικό συνδικαλιστικό όργανο» είναι η «δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και η επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες».

Είναι εμφανές ότι η Χρυσή Αυγή έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Το μόνο που μένει να ακούσουμε είναι ότι θα φτιάξει αλυσίδα σουβλατζίδικων όπου δεν θα πωλούνται ντονέρ και κεμπάπ, αλλά μόνο καλαμάκια, καθότι μόνο αυτά ταιριάζουν με το φυλετικό προφίλ των καθαρόαιμων Ελλήνων.

Πιστή στην αντιμεταναστευτική της ρητορεία η οργάνωση του κ. Μιχαλολιάκου δεν χάνει ευκαιρία να φορτώσει στις πλάτες των μεταναστών όλα τα δεινά αυτού του τόπου, από τη φτώχια που πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά, μέχρι την εγκληματικότητα που ταλανίζει τους οδηγούς ταξί.

Το φιλοναζιστικό κόμμα, οι οπαδοί του οποίου νοσταλγούν τις «ένδοξες» ημέρες του Χίτλερ και της Χούντας, πετάει στον κάλαθο των αχρήστων οποιαδήποτε έννοια της δημοκρατίας έχοντας κηρύξει ανελέητο πόλεμο όχι μόνο εναντίον των μεταναστών, αλλά και εναντίον της κοινής λογικής.

Δεν είναι βέβαιο κατά πόσο το κάλεσμα για δημιουργία «εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου» θα βρει ανταπόκριση στους οδηγούς ταξί. Το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο η Χρυσή Αυγή δεν θα αφήσει ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο ζωντανό στα βασανισμένα μυαλά των Ελλήνων.

Κι έτσι εκτός από πτωχοί, θα καταλήξουμε και πτωχοί τω πνεύματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.